Δώρον άδωρον

Χτες κοιτούσα T.V. Από τις 6μ.μ. έως τις 11μ.μ... Τίποτε απολύτως - σκουπίδια... Eξαίρεση: Μια ταινία με τον Μ. Ντάγκλας -"Σεξουαλική παρενόχληση" καλά γυρισμένη με ατμόσφαιρα -γυάλινος πύργος, στελέχη εταιρίας λογισμικού για p.c. σε ίντριγκες, πολύ καλές ερμηνείες και η Ντέμι Μουρ ακαταμάχητη και δυναμική.
Γυρίζοντας σπίτι έπεσα στις "Αποκαλύψεις" του Ευαγγελάτου. Οι άνθρωποι της εκπομπής κάνουν δουλειά. Ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει άψογα και η επιλογή των θεμάτων καίρια. Το θέμα ήταν περί των αντιδραστηρίων όπου συλλέγεται το αίμα για τις εξετάσεις -ότι ήταν ληγμένα σε πολλές περιπτώσεις- κι η έρευνα αφορούσε καθ' ομολογία του παρουσιαστή -κατόπιν ερωτήματος από παρευρισκόμενο υφυπουργό- συγκεκριμένο νοσοκομείο - το Σωτηρία.
Έως τώρα οι έρευνες αφορούσαν στρώματα, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και νοσοκομεία. Υπερβολές; Ψέματα; Σίγουρα όχι το τελευταίο αλλά το ζητούμενο είναι σε ποια έκταση; Ζούμε μια απάτη σε περιορισμένη κλίμακα ή περισσότερο οπότε είναι σκάνδαλο που πρέπει να διερευνηθεί από τις Αρχές... Ωστόσο αυτά τα κακά πρέπει να χτυπηθούν στη ρίζα τους γιατί έστω κι ένα θύμα να υπάρχει, αυτό μας αφορά όλους γιατί θα μπορούσαμε να ήμασταν στη θέση του.
Ο παρουσιαστής όμως δεν μας λέει πως. Δηλαδή πως δεν θα ξανασυμβούν; Όσο δεν αναφέρονται τα ονόματα των υπαιτίων είναι "δώρον άδωρον" αυτές οι "Αποκαλύψεις".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ