Παρατράγουδα

Τερτίπια και Παρατράγουδα

Καλή και πλάκα έχει η εκπομπή je t' aime τώρα που η συνδρομή Καρβέλα έγινε ολοφάνερη (βλέπε ρυθμικά άσματα: Ούτε ο Βέρντι, ούτε ο Πουτσίνι ή το άλλο - Θέλω, θέλω) ωστόσο η παρακολούθησή του Catman ή της Ελισσάβετ ή όλων των άλλων υπολοίπων είναι χάσιμο χρόνου. Δεν έχει κανείς κάτι άλλο καλύτερο να κάνει π.χ. να διαβάσει ένα βιβλίο; Εκτός και αν απευθύνονται αυτές οι εκπομπές σε αγράμματους ή αόμματους ή εντελώς βαριεστημένους... Κάποια φορά εντάξει είναι να το δεις, όχι όμως και ανελλιπώς... Λοιπόν θα 'λεγα, πως αφού αρέσουν σε κάποιους, ας τις προβάλουν άπαξ του μηνός μήπως και σωθούμε από τα τόσα ρεζιλίκια.

Αναρωτιέται πάλι κανείς, που τους βρίσκουν όλους αυτούς; Πάντως οι τρελοί δεν μιλάνε απ' όσο ξέρω. Κάθονται σε μια γωνιά εκτός κι αν τους πιάσει η μανία. Λοιπόν που τους βρίσκουν; "Λέγε με τρελό για να σωθώ, για να σωθείς, για να σωθούμε".

Εκτός κι α ν έχει ξεσπάσει καμιά επιδημία... Πάντως σ' αυτή τη χώρα είναι κάποιοι -αρκετοί πιστεύω- που δεν σώζονται με κάτι τέτοια τερτίπια και παρατράγουδα... Το παρατράγουδο της υπόθεσης είναι πως γίνεται πολύ φασαρία μέσα σ' αυτό το χώρο και κατ' επέκτασιν μέσα σ' αυτή τη χώρα, προς πρώτιστο όφελος και διασκέδαση -φυσικά των ίδιων των "πασχόντων"- που μακάρι να μας έλεγαν, πότε και πως την "ψωνίσανε" - τουλάχιστον θα 'ταν και διδακτική η ιστορία τους.

🙉 Αρχική Δημοσίευση; Παρατράγουδα εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ