19 Σεπ 2007

Aποτέλεσμα Πασόκ

Έλειπα διακοπές όταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές. Όλοι ή σχεδόν όλοι όσους έβλεπα έλεγαν πως το Πασόκ τις βάζει για να πλήξει τη Ν.Δ. - είχε κυκλοφορήσει αυτό το σενάριο από την πυρκαγιά της Πάρνηθας...
Μέσα στο γενικό κλίμα των καταστροφών, η επικέντρωση του αρχηγού του Πασόκ πάνω στο ζήτημα των πυρκαγιών έδειχνε "περίεργη" και αμέσως ήγειρε τα γνωστά σχόλια απ' τη συγκεκριμένη μερίδα του εκλογικού σώματος που είχε ενστερνισθεί το ως άνω σενάριο - το ενορχηστρωμένο από αδίστακτους και κακόβουλους επινοητές.
Απ' αυτή την άποψη, η τόσης έκτασης αντιπαράθεση πάνω σ' αυτό το θέμα ήταν μάλλον λάθος γιατί δεν μπορούσε να πείσει τους ήδη πεισθέντες για το αντίθετο, όσο κι αν οι άλλοι φώναζαν ισχυριζόμενοι πως αυτό ήταν μια ελεεινή προπαγάνδα.
Επίσης άργησε να κορυφωθεί η κριτική για το έργο της Κυβέρνησης αφού το πλείστον του εκλογικού σώματος είχε ήδη αποφασίσει προς τα που θα στραφεί. (βλέπε δημοσκοπήσεις)

Προ καιρού...

Το Χελωνάκι

Το κρύο που σκότωσε το χελωνάκι Σήμερα έθαψα το χελωνάκι. Σε μια άκρη του κήπου κοντά στον Βέρντι, το καναρίνι. Το χώμα που του έρριξα...