Παπουτσής Χ. Vs Μ.Τριανταφυλλόπουλος

Καλεσμένος στον Χατζηνικολάου για να "φωτίσει" τα τεκταινόμενα στο Πασόκ ο βουλευτής του Πασόκ δέχτηκε υπαινιγμούς από τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο για το ναυάγιο του Σάμινα σε σχέση με τη συνάφεια που μπορεί να είχε ως υπουργός εκείνη την εποχή με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Εξοργίσθηκε με τους υπαινιγμούς του και του απάντησε σε έντονο τόνο πως δεν ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά. Ο κ. Χατζηνικολάου σε χρόνο μηδέν εξοργίσθηκε κι αυτός τόσο, που διέκοψε σαν δικτάτορας τη συνομιλία - "θα φιμώσετε το δημοσιογράφο;" με βροντερό τόνο αναφώνισε.
Όπως ο κ. Μάκης έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική (δίκαιη άδικη - σχετική ή άσχετη - αυτό κρίνεται) έτσι και ο καλεσμένος μπορεί να απαντά όπως νομίζει - αλλά ο παρουσιαστής δεν δικαιούται να μεροληπτεί και ούτε να διακόπτει εκπομπή, ως θιγόμενος για ένα κλίμα που δημιουργείται από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ο ίδιος καλεί και έχει ως βοηθούς ή συνεργάτες στην εκπομπή του.
Τέλος κάποιοι πρέπει να μάθουν τη λέξη αμετροέπεια κι αν την ξέρουν, να μη τη χρησιμοποιούν στους αντιπάλους (που επιλέγουν) να στρέψουν τα βέλη τους - προς όφελος -υποτίθεται- της αλήθειας την οποία -υποτίθεται- υπηρετούν που στο τέλος γίνεται απλά και μόνο μια υπέρτατα εμπαθής κριτική που ως εκ της φύσεώς της, κανέναν δεν μπορεί να πείσει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπόθεση Τοπαλούδη

Πολεοδομικές Αναβαθμίσεις

Σαπωνοποιία Παπουτσάνης