Αλλάζουν πολλά...

imerisia gr - Μιχάλης Παπαγιαννάκης
«Αλλάζουν πολλά αν το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές...»

«Ελλειμμα αυτοπεποίθησης», χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Παπαγιαννάκης την άρνηση της Κουμουνδούρου να συμμετάσχει σε διάλογο με το ΠΑΣΟΚ για ευρύτερες πολιτικές ή και προγραμματικές συγκλίσεις...

(...) Έχουμε σίγουρα ενδείξεις αλλαγής, αλλά ο χαρακτήρας της θα επιβεβαιωθεί σε κάποιο βάθος χρόνου, αφού δηλαδή υπάρξουν ακόμη μερικές μετρήσεις και αξιολογήσεις ώστε να μπορούμε να μιλάμε για κάποια τάση, με τη στατιστική και κυρίως την πολιτική έννοια.
Θα συνιστούσα σε όλους επιφύλαξη και... υπομονή! (...)

(...) Οι προτάσεις αυτές αφορούν συγκεκριμένες δράσεις χωρίς να σημαίνουν υποχρεωτικά και δέσμευση για πολιτική συνεργασίας γενικώς. Ως εκ τούτου δεν αντικαθιστούν την πρόταση ή τη συζήτηση για πολιτική συνεργασία, μπορούν ενδεχομένως να διευκολύνουν μια τέτοια προοπτική, όπως επίσης μπορούν να τη...δυσκολεύουν, τουλάχιστον από όσα είδαμε έως τώρα! Όσο για ποια κόμματα θα μπορούσαν να είναι αποδέκτες των «έξι προτάσεων», έτσι όπως είναι διατυπωμένες μπορούν να αφορούν όλα τα κόμματα, εντός και εκτός Βουλής, που διαφοροποιούνται από τη Ν.Δ. και τον ΛΑΟΣ. Αυτό βέβαια δεν θα ίσχυε αν μιλούσαμε για πρόταση γενικότερης πολιτικής συνεργασίας. (...)
ολόκληρη η συνέντευξη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ