Κρουαζιέρες: Ω θαλασσα μου κοντινή

Υποδοχή Κρουαζιερόπλοιου Ζενίθ
Ο καιρός αυτός είναι εκπληκτικός - δεν φυσάει, ήλιος, ζέστη, τα μπάνια συνεχίζονται. Ήμαστε μια χώρα με καταπληκτικό καιρό. Ήλιος, θάλασσα, κατάφυτες πλαγιές, άρωμα θυμαριού και δάφνης. Όμως η μονοτονία κουράζει και εντάξει η χώρα είναι λίγο μονότονη αν ακολουθείς ένα πρόγραμμα που γίνεται ρουτίνα.

Μια καλή ιδέα να δει κανείς κάτι άλλο είναι να πάει ταξίδι. Το ταξίδι δε με κρουαζιερόπλοιο προσφέρεται αυτους τους τελευταίους μήνες του Καλοκαιριού που εδώ συνεχίζεται ακάθεκτο ως και τα μέσα Νοεμβρίου. Η θάλασσα είναι ακόμη ζεστή αν κανείς πάει προς Ρόδο.

Η Βενετία πάλι προσφέρεται εξίσου μιας και 'κει ο καιρός συνεχίζει να είναι ζεστός, οι παραλία του Lido είναι από τις πιο οργανωμένες και πολυσύχναστες, υπάρχει και το νησί Giudecca για μια διαμονή και δίπλα στη θάλασσα και στο κέντρο του San Marco με δυνατότητες εξορμήσεων με το vaporetto στα γύρω νησιά Murano, Burano.
Στα προγράμματα αυτά των κρουαζιερών παρουσιάζεται το ερώτημα τι να διαλέξω όμως όποια επιλογή κι αν κάνει κανείς ένα είναι σίγουρο: στο καράβι θα καλοπεράσει - θα φάει πολύ καλά, θα αναζωογονηθεί με το θαλασσινό στοιχείο, θα πάρει άφθονο τον αέρα της θάλασσας και το βράδυ θα διασκεδάσει αν θέλει στη disco.

Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος που είναι σχετικά υψηλό και δη στις χαλεπές μέρες που περνάει η οικονομία - ωστόσο αν κανείς κλείσει εγκαίρως το εισητήριο του μπορεί να πετύχει καλίτερες τιμές.