Νετ Σαββατοκύριακο

Στη πρωϊνή εκπομπή "Νετ Σαββατοκύριακο", η ομήγυρις συζητούσε για τα επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου. Υπήρχαν κυρίαρχες δυο τάσεις - η μια πως τα επεισόδια οργανώνονται από συγκεκριμένες ομάδες - η άλλη που κυρίως εκπροσωπούσε ο βουλευτής του Λαος - Κ. Αιβαλιώτης πως πρόκειται για τη κυρίαρχη τάση απαξίωσης που επικρατεί σ' όλο το φάσμα των πολιτών για το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

Καρέλιας δημοσιογράφος "Έχει χαθεί η μπάλα. Υπάρχει κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο. Αρχίζει και επεκτείνεται το αίσθημα του φόβου. Ένα αμάγαλμα ήταν οι διαδηλωτές"
Τατσόπουλος  συγγραφέας  Όταν προσβάλεις τους πολίτες θα ειπράξεις όχλο. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα αλλά αυτή τη στιγμή έχει αδιέξοδα. Η άρχουσα ελίτ καταστρέφει τις ζωές του κόσμου. Το πολιτικό σύστημα βιώνει πρόωρα φαινόμενα - το τοπίο είναι εύφλεκτο, η καθεστωτική κώφωση οδηγεί σε τροφοδότηση της οργής, η Κυβέρνηση έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

"Δεχθήκατε πισώπλατα επίθεση; Τι έγινε;"
Xρήστος Μαγκούφης: Δυστυχώς και στα Τρίκαλα υπήρξαν οργανωμένα γεγονότα από συγκεκριμένες ομάδες που δράσανε - Και ρωτάω, δηλ.τι έπρεπε να γίνει; Ν αφήσουν τη χώρα να χρεοκοπήσει;"
Ωστόσο πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες. Να πιαστούν οι φοροφυγάδες.
Τα οριζόντια μέτρα οδήγησαν σε οριζόντια οργή Τατσόπουλος.

Γιώργος Καρέλιας: Πέρα από την οργή, οι βουλευτές του Πασοκ δεν θ' αντέξουν άλλο
Σταύρος Λυγερός: Η Ιταλία δανείστηκε με 6%.
Καρέλιας: Μεγάλες ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό στη φοροδιαφυγή.
Η πραγματικότητα είναι πως το υπεύθυνο πολιτικό προσωπικό επιχειρεί να καλυφθεί πίσω από τα δικά του λάθη. Με τις πράξεις τους θα έπρεπε να προσπαθήσουν να καλύψουν τον πρόεδρο. Θα έπρεπε και ο κ. πρόεδρος να πει στον πρωθυπουργό της χώρας να γίνουν αυτά που πρέπει.
Έφθασε η ώρα για να υπάρξουν πολιτικές πρωτοβουλίες για να μην υπάρξει πολιτική βία.

Ντάβρης πτέραρχος Μου είπαν να μη πάω γιατί θα γίνονταν επεισόδια. Η παρέλαση δεν έγινε - μόλις φύγανε οι επίσημοι έγινε παρέλαση. Δεν ήταν όμως η στρατιωτική παρέλαση.
Ιωαννίδης: Πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν όλα. Κυρίως, γιατί φέραμε το ΔΝΤ;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις