Ξενοδοχείο Αρμάνι στο Μιλάνο

Ξενοδοχείο Armani στο Μιλάνο

Στο παλάτσο του αρ. 31 της κλασσικού ύφους οδού Μαντσόνι (Via Alessandro Manzoni 31), βρίσκεται το 2ο ξενοδοχειακό εγχείρημα (ακολούθησαν πλείστα άλλα και στις 5 Ηπείρους του πλανήτη) του οίκου Αρμάνι αποτελούμενο από 95 δωμάτια εφοδιασμένα όλα μ' ένα μικρό χολ που δημιουργεί έναν παρεμβάλοντα χώρο πριν τη προσωπικού - ιδιαίτερου ύφους κρεβατοκάμαρα.

Φτιαγμένο για δυο άτομα το κάθε φιλόξενο δωμάτιο περιλαμβάνει επιπλέον κι ένα ντους με διάφανο από την εσωτερική πλευρά γυαλί που αφήνει την έξω θέα απερίσπαστη, με τοίχους και πάτωμα ντυμένους με Ασιατικό πορόλιθο.

Οι κοινόχρηστοι χώροι βρίσκονται στον 7ο και 8ο όροφο και έχουν εξωτερική γυάλινη εξέχουσα προβολή. Εκεί βρίσκεται και το εστιατόριο "Armani Ristorante" εφοδιασμένο με πριβέ τμήμα μέσα στον ίδιο χώρο της κουζίνας - όπου και ο προσωπικός πάγκος εργασίας του σεφ (Francesco Mascheroni). 

Απέναντι βρίσκεται ο χώρος του σαλονιού και το μπαρ "Bamboo Bar" με διπλάσιο σε ύψος ταβάνι διακοσμημένο με όνυχα οπισθίου φωτισμού. Υπάρχει και Spa (Spa = Βελγικη πόλη στην περιοχή της Λιέγης ονομαστή για τις Ιαματικές της πηγές) που αποτελείται από έξι διαφορετικά τμήματα, γυμναστήριο, καθώς και θερμαινόμενη πισίνα.

🍷 Ένδυμα για το εστιατόριο: Smart Elegant = Έξυπνα Κομψό

Duomo Καθεδρικός ναός Μιλάνο

Μια και λέμε για το Μιλάνο... Ξέρετε πόσα σκαλιά έχει το καμπαναριό του περίφημου γοτθικού ρυθμού ναού Duomo - σήμα κατατεθέν της πόλης; Να το πάρει το ποτάμι...194! Από κει ψηλά η θέα είναι πανοραμική - όσοι ανέβουν θα δουν... !

Αρχική Πηγή άρθρου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις