Mojito: Με την Αύρα της Κουβανέζικης θάλασσας

Mojito
Υλικά:
20g Ακατέργαστη ζάχαρη Fytro (80cal)
5 φύλλα δυόσμο ή Μέντα
μισό Lime
50ml Ρούμι Havana Club
100g Πάγο τριμμένο
Σόδα
Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι 300ml ρίχνετε 20g Ακατέργαστη ζάχαρη, 3 φύλλα Δυόσμο ή Μέντα, μισό Lime κομμένο στα τέσσερα και 15ml Λευκό ή Μαύρο Ρούμι. Πιέζετε ελαφρά με ένα γουδοχέρι μέχρι να αναδυθούν οι χυμοί και τα αρώματα των υλικών και να διαλυθεί η ζάχαρη (Καλύτερα πάει η Μαύρη ζάχαρη αν το Ρούμι είναι Havana Club 7 ANEJOS). Προαιρετικά αφαιρείτε τα λιωμένα κομμάτια Lime και αντικαθιστάτε με 2 νέα. Προσθέτετε 100g πάγο τριμμένο, 35ml λευκό Ρούμι, γαρνίρετε με 2 φύλλα Δυόσμο ή Μέντα και συμπληρώνετε με Σόδα.

Με Ρούμι 7 ετών Havana club, το Mojito αποκτά μια σκουρόχρωμη λαμπερή όψη μαζί με μια μεστή —συνάμα απαλή, γεύση. Θέμα γούστου η επιλογή του. —Cheers! Εις Υγείαν! A la votre santé!

Πηγή β΄εικόνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ