Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας

"Όλα βαίνουν καλώς εναντίον μας" Μ' αυτή την επωδό τελείωσε το τελευταίο πεντάλεπτο της ωριαίας εκπομπής της "Κεντρικό Μαγκαζίνο", η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Συνομιλητής της προς το τέλος της εκπομπής της 31/1/13 - για την ακρίβεια στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος -πολιτικός σχολιαστής του σταθμού, που τόνισε πως σίγουρα αυτό το παιχνίδι είναι στημένο, πως  όλα κινούνται βάσει σχεδίου που θέλει την Ελλάδα να περάσει σε μια άλλη κατηγορία κρατών μέσα στην Ε. Ε. - Γ΄ Εθνικής.

Συνεχίζοντας τη συνομιλία τόνισε, πως μιας και ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε την εξυπηρέτηση αυτού του προγράμματος, οι ελιγμοί που μπορεί να κάνει είναι ελάχιστοι έως μηδαμινοί. Μια πολιτική βία λοιπόν λειτουργεί, για να εφαρμόζεται η πολιτική δυναμική του Μνημονίου - που οι ίδιοι οι εμπνευστές του ομολογούν, ότι είναι λάθος.

Μα το λάθος αυτό, ούτε πρωτοετείς σπουδαστές της επιστήμης τους, δεν θα ομολογούσαν πως δεν είχαν προβλέψει! Είναι παιδαριώδεις ανοησίες να λέγονται αυτά τα πράγματα.

Η Ελλάδα δεν διέρχεται κρίση η Ελλάδα έχει καταστραφεί, συνέχισε. Όταν λέμε κρίση κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Πάνω σε καπνίζοντα ερείπια κυκλοφορούμε. Βεβαίως και κοινωνική ένταση μπορεί να υπάρξει με τόση πολιτική βία! Η πολιτική όμως, πρέπει να προλαμβάνει τις συγκρούσεις - όμως η σύνδεση των Μνημονίων με το Νόμο και Τάξη (απαραίτητα για την εφαρμογή τους) οδηγεί σε καταστάσεις που μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες.

Μετά τον κοινωνιολόγο Κωνσταντίνο Τσουκαλά που απερίφραστα είπε πως δεν υπάρχει ελπίδα έστω σ' αυτή τη τωρινή ζωή, άλλος ένας Κωνσταντίνος, τόνισε το ίδιο για το Λάθος Μνημόνιο που συνεχίζουμε να το έχουμε σαν λάβαρο Σωτηρίας ως σύμβολο παραμονής μας στο ευρώ.
Αλλά σε ποιο ευρώ; - ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος το διευκρίνισε πλήρως στην ολιγόλεπτη πλην όμως αποκαλυπτική παρέμβαση του στην εκπομπή της κ. Ακριβοπούλου.
Λεπτομέρειες Εκπομπή 31/1/13 - 14.00
Εικόνα Αρχική Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ