ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Η διαφορά ανάμεσα στον προφορικό και το γραπτό λόγο Έπεα πτερόεντα" αρχαιοελληνική διατύπωση από την οποία προήλθε το λατινικό "Verba volant scripta manent"

 1. Mana Restant
  • Πολιτική Η (προ)σχεδιασμένη πτώση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου - Ο ρόλος των Αμερικανών και δη της οικογένεια Μπους - Μια άποψη για το πως φθάσαμε ως εδώ.
  • Πολιτική Δώσε μας μια Ευκαιρία - Μια εμπεριστατωμένη Ανάλυση για τα γεγονότα που ταλανίζουν την Ελληνική Κοινωνία από το '09. Το κείμενο αναφέρεται και στις δυο λύσεις του οικονομικού προβλήματος της χώρας —σ' αυτή που επιλέχθηκε από τον Γ. Α. Παπανδρέου, αλλά και σ' εκείνη που δεν επιλέχθηκε (Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος, δεν πληρώνουμε κι ας γίνει ό,τι νομίζετε!) Άρθρο Κ.Π. Πετράκη καθηγ. Οικονομίας 26/7/'11

 1. verba volant
  • 1/10/'10 Εκπομπή Αυτιά: Χασάπης κόβοντας μπριζόλες με τον μπαλντά: (Για τους πολιτικούς σε σχέση με τα μέτρα) Σειρά τους τώρα να τους κόψουμε! Καλεσμένη κυρία για τους πολιτικούς αμφοτέρων των 2 μεγάλων κομμάτων: Να καταργηθούνε πρέπει!

   (Σημείωση: Σ' αυτή την κατά τα άλλα συμπαθητική εκπομπή γίνεται το μπάχαλο! Οικονομολόγοι, Μετεωρολόγοι, Αστρολόγοι, Συγκοινωνιολόγοι, Αστυνομικοί Συντάκτες) όλοι έχουν βήμα και έλεος! διάφορες κυρίες που λένε τη γνώμη τους αβασάνιστα και το αποκορύφωμα: Το "Κύριε Υπουργέ" όπου κάτι περίεργες φάτσες πάντα έτοιμοι να πουν "Μου πήραν τόσα, να πληρώσουν αυτοί τα 'χουν πάρει!" και τέλος η περίφημη κλήρωση για τα 20000e όπου κάθε sms κοστίζει 2 και πλέονe!