Παγωτά Κρι - Κρι


Φρέσκο Ηπειρώτικο Γάλα
Το 1954 στις Σέρρες ο Γιώργος Τσινάβος άνοιξε ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που παρασκεύαζε και πουλούσε παγωτό κασσάτο από πρόβειο γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Σήμερα η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ συλλέγει καθημερινά φρέσκο γάλα απ' το νομό Σερρρών, τον δεύτερο μεγαλύτερο σε παραγωγή γάλακτος νομό στην Ελλάδα από επιλεγμένα αγροκτήματα με εγγύηση ασφάλειας του στάβλου, ως προς τη διατροφή, στέγαση, κτηνιατρική φροντίδα των ζώων καθώς και ως προς τις συνθήκες εργασίας (υγεία, ασφάλεια) των εργαζομένων στο αγρόκτημα, και φυσικά σεβασμό στο περιβάλλον.

Γιαούρτι στραγγιστό 2% από Ελληνικό γάλα Σερρών - κύπελλο 200g=132cal. Kri Kri

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ