Νίκος Α. Παπανδρέου

Εξ όσων είπε χθες ο Ν. Παπανδρέου στον Ν. Ευαγγελάτο, προκύπτει σαν άποψη πως ο πρόεδρος και αδελφός του δεν μπόρεσε να ελέγξει το κόμμα, να περάσει τις γραμμές που έπρεπε - αφ' ενός γιατί τον αντιμάχονταν κάποιες ομάδες, αφ' ετέρου γιατί είπε "είναι ενωτικός και μετριοπαθής". Όμως μετά τα τελευταία γεγονότα θα δούμε (είπε) έναν άλλον άνθρωπο πιο σκληρό στις απαιτήσεις του ρόλου του σαν πρόεδρος του Πασόκ.
Κι αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό μετά από τόσα χρόνια - από το 2004 που επικύρωσε τη θέση του ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι και φίλοι του Πασόκ; Και σ' όλα τα παραπάνω που είπε δεν προέβαλε πανίσχυρο τότε, το σύνθημα που έβγσινε από τη βάση "Γιώργο, άλλαξέ τα όλα!";
Αυτά για τον προβληματισμό ως προς την εκλογική αναμέτρηση της 11ης Νοεμβρίου.
Έπεται συνέχεια και ως τότε και σίγουρα μετά... τουλάχιστον όπως πολύ πετυχημένα είπε ο Χ. Παπουτσής "το Πασόκ μπορεί να έχασε τις εκλογές αλλά κέρδισε σε τηλεθέαση", αλλά και σε δημοτικότητα θα' λεγε κανείς - σαν κάτι που τάραξε βαθειά τα νερά του γενικότερου εφησυχασμού και αδιαφορίας για όλα όσα είναι σημαντικά για την γενικότερη πορεία μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ