Φονική εκδίκηση

Έγκλημα στη Μακρινίτσα - Γιώργος & Κωνσταντίνα Τσάπα

Μακρινίτσα - Στο μπαλκόνι του ΠηλίουΔιπλό φονικό στη Μακρινίτσα 6/3/'21

Η Μακρινίτσα είναι από τα ωραιότερα μέρη του Πηλίου. Σκαρφαλωμένη σε μια κατάφυτη πλαγιά του Πηλίου, με τα θαυμάσια τρίπατα και τετράπατα αρχοντικά κρεμασμένα στο φρύδι του βουνού, την πλατεία με τον αιωνόβιο πλάτανο όπου ο ταξιδιώτης ξαποσταίνει στη σκιά του ασημόχροου φυλλώματος όπου θα γευτεί τον καφέ ή έναν μεζέ μέσα στους απόμακρους ήχους της αιωνόβιας φύσης.

Σ' αυτό το ειρηνικό, μαγευτικό, βουνίσιο περιβάλλον με τους λιγοστούς κατοίκους και τους λιγότερους επισκέπτες λόγω πανδημίας συντελέστηκε ένα έγκλημα που δεν το χωρά ο νους ανθρώπου. 

Τυφλωμένος από ζήλια ο παρανοϊκός δολοφόνος Δ. Ρ.  στην λυσσαλέα προσπάθεια να δει το παιδί του όπως είπε σκότωσε τη γυναίκα του από την οποία είχε διωχθεί λόγω βίαιης εκ μέρους του συμπεριφοράς και τον αδελφό της που έφθασε λίγο αργότερα στο σημείο από την Πορταριά. Χτύπησε πρώτα την πεθερά του χωρίς να της καταφέρει σοβαρά τραύματα και στη συνέχεια με το μαχαίρι που κρατούσε σκότωσε τη γυναίκα του που κατέβηκε απ' τον πάνω όροφο για να δει τι γίνεται καθώς άκουσε τις κραυγές.

Το χωριό θρηνεί τα αδικοχαμένα θύματα, ο δολοφόνος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας στο Βόλο και οι πρώτες του λέξεις ήταν "Θέλησα να δω το παιδί μου και δεν με άφηναν. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ένα μαύρο κενό στη μνήμη μου". Σημειωτέον πως η μητέρα του είχε εγκλεισθεί στο Ψυχιατρείο λόγω σχιζοφρένειας. Ο ίδιος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα του είχε ζητήσει τη βοήθεια των αρμοδίων αρχών ως προς τους κινδύνους που διέτρεχε από τον τέως σύζυγο της. Ωστόσο εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος ώσπου προέβη στη φονική του ενέργεια.

Στην αρχή δεν του άνοιγαν. Χτυπούσε την πόρτα και του φώναξε η γυναίκα του πως δεν μπορούσε να βγει έξω και να φύγει. Η πόρτα ήταν κλειστή. Τελικά κατόρθωσε να μπει στο σπίτι από ένα παράθυρο του οποίου έσπασε το τζάμι στο ισόγειο. Για κακή τύχη των δύο αδελφών Γιώργου και Κωνσταντίνας Τσάπα - (28 και 31 ετών αντίστοιχα) που τους σκότωσε - τον Γιώργο ακαριαία, με φριχτά κτυπήματα του μαχαιριού στο σώμα.

Η παράφορη ζήλια, η απόρριψη, τα ψυχολογικά κληρονομικά προβλήματα, οδήγησαν στη φονική εκδικητική μανία που έβαλαν στο χέρι του το "μοιραίο μαχαίρι" που έκοψε το νήμα των δύο ζωών. 

👉 Το ερώτημα που προβάλλει είναι πως η μετέπειτα γυναίκα του δεν τον είχε καταλάβει πριν τον παντρευτεί... Ωστόσο στην πορεία είχε ζητήσει Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του που θα εκδικάζονταν στο προσεχές διάστημα... Αυτό κι αν είναι "ειρωνεία της τύχης"!

Φονικο στη Μακρυνιτσα

Συγκλονίζει ο πατέρας των θυμάτων

Θεσσαλία TV

Σχόλια

Ο χρήστης Angeliki S είπε…
Σαν να είναι η ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Αναπαράσταση σε νέο σενάριο - ίδιοι τόποι και αγριότητα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ