Φρυγανιές & Ψωμάκια

Ζυμώνει ό,τι αξίζει - Elbisco ΑΕ

Elbisco Πικέρμι Αττικής

Η εξελικτική πορεία της εταιρείας ξεκίνησε το 1987 όταν ο επιχειρηματίας Κυριάκος Φιλίππου αγόρασε την Ελληνική Εταιρεία Μπισκότων - εταιρεία που είχε προέλθει από απόσχιση από την Αλλατίνη συνεχίζοντας να αναπτύσσει προϊόντα τελικού καταναλωτή, με την ετικέτα Αλλατίνη. Στη συνέχεια απορρόφησε τα προϊόντα με το σήμα Ελίτ.

Το 1991 η εταιρεία Κρις Κρις ΑΕ θα εξαγορασθεί κι αυτή και θα συγχωνευθεί με την Ελίτ. Το 1995 εξαγοράζεται η εταιρεία Ν. Βοσινάκης. Το 2001 εξαγοράζεται η μεγαλύτερη βιομηχανία Αλεύρου των Σκοπίων η Zitoluks Scopje καθώς και απόκτηση μεγάλου μεριδίου μετοχών της μεγαλύτερης συσκευασίας τροφίμων Μόρνος ΑΕ ποσοστό που σήμερα ανέρχεται στο 32%. Το 2016 βρίσκει την εταιρεία να πραγματοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 30 εκατ. ε. με στόχο την ανάπτυξη της εντός και εκτός Ελλάδας.

Προϊοντα Σιτου - Ψωμακια Φετες Τοαστ Πιτεσ
Με Σίκαλη Με Χαρούπι Τόστιμο 🥪
Προϊόντα Σίτου Κρίς Κρίς

Προϊόντα Elbisco:

  • Elite
  • Forma
  • Κρίς-Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη

Γλυκιά Παρασπονδία

Σημείωση:

Τώρα, γιατί ονομάζεται έτσι (Γλυκιά Παρασπονδία) αυτό το post; Όλοι ξέρουμε το ψωμί σε φέτες και το αγοράζουμε γενικά. Όμως τα μπριοσέ ψωμάκια είναι ιδιαίτερα νόστιμα. Αλλά σίγουρα έχουν βούτυρο για να προκύψει η "βουτυρένια γεύση". Αλλά τρώγοντας τα είναι μεν η γεύση αλλιώτικη προσδίδοντας στη μερίδα του φαγητού μας μια "άλλη γοητεία"! αλλά έχουν περισσότερες θερμίδες λόγω βουτύρου... !

🍞🥖 Αρχική προέλευση elbisco.gr

Κύρια Συστατικά: Αλεύρι Σίτου 38%, Αλεύρι Σίτου ολικής 7%, Αλεύρι χαρουπιού 3% /θερμίδες ανά φέτα 80 cal

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Σεπτέμβριος 1922 - Η Καταστροφή της Σμύρνης