Μαζί

Μαζί

Voula Antheon
Βουκαμβίλια - Βούλα - Ανθέων
Ο καλός γεωργός

Insieme, Together, Ensemble

"Μαζί" μια λέξη κλειδί που διώχνει όλες τις κακές ενέργειες που προέρχονται από τη μοναξιά κυρίως; θλίψη, απογοήτευση, απραξία. 

Όταν βρίσκεσαι μόνος, τότε ξεφυτρώνουν σαν τα κακά χόρτα στο χωράφι, ζιζάνια που πρέπει να εξοντώσει ο καλός γεωργός για να καρποφορήσει και να βγάλει σοδειά η γη του. Έτσι με την ίδια προσοχή πρέπει να σταθείς δίπλα στα συναισθήματα σου, να κάνεις χώρο να φυτρώσουν τα καλά σπαρτά που θα μεγαλώσουν πρασινίζοντας με το χρώμα της δροσιάς και της ελπίδας το τοπίο της ζωής σου.

Τι είναι αυτό που μας εξοντώνει; σκέψεις από ένα παρελθόν που μας πλήγωσε, ένα παρόν που δεν μοιάζει να βγάζει σε διέξοδο Αιτίες κυριαρχικές, μια ερωτική απογοήτευση, οικονομική δυσπραγία, απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, μια αρρώστια που μας ταλαιπωρεί...

Και όμως υπάρχει λύση: μόλις βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους, ανοίξεις μια ευχάριστη κουβέντα ας είναι και για ασήμαντα πράγματα (αν και δεν υπάρχουν ασήμαντα, όλα έχουν το λόγο τους που γίνονται και μετά αναφέρονται) - καθώς αποτελούν εκφάνσεις που δείχνουν την ποικιλότητα της ζωής, όλα αλλάζουν. 

"Μαζί" μια μαγική λέξη που ξορκίζει όλα τα δεινά ή τις συναισθηματικές διαταράξεις που ο νους στριφογυρίζοντας γύρω από τον εαυτό του γαντζώνεται σε ό,τι πιο βαρύ υπάρχει μέσα του να βρει τη σταθερότητα που νομίζει πως στερείται και που όλο την αναζητά ευρισκόμενος σε μια διαρκή κίνηση.

Post Scriptum Με φόντο τη φωτο με τη βουκαμβίλια τράβηξε η Αναστασία φωτογραφία τον Ηλία και βγήκε πολύ καλός! Λέξεις κλειδιά στη συζήτηση μας: #βουκαμβίλια #τραχανάς #μπράουνι #ανεξήγητες συμπεριφορές #πτυχιακή #γάτος #ένεση

Eurovision 1992 1st Prize Toto Cutugno "Insieme"


Insieme - Toto Cutugno

Eurovision 1992 - Insieme, Unite Unite Europe


Insieme Στίχοι - 1992 Eurovision

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ