Έχουν ξεχάσει...

Οι διάφοροι που αλωνίζουν στα μεγαλύτερα κανάλια της t.v φαίνεται πως έχουν ξεχάσει το παρελθόν αυτής της χώρας. Τους αγώνες, την περηφάνεια, την παράδοση, τα πάντα. Αλλά τέλος πάντων αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, οι εργοδότες τη δική τους σε βάρος του ανύποπτου τηλεθεατή. Καλά ας πούμε πως οι κάποιοι μεγαλύτεροι ό,τι έμαθαν το έμαθαν και τώρα το'χουν ρίξει στο χαβαλέ. Αλλά οι νεώτεροι; Τέλειωσε γι' αυτούς η ιστορία; Ό, τι έμαθαν έμαθαν και τώρα πάνε για να ξεχάσουν τα βάσανά τους και να "ξεσκάσουν" λιγάκι;

Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτό το "μπάχαλο". Και μη μου πεις πως αξίζουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με το τι έκανε ο ένας και ο άλλος "αστέρας". Δεν ντρέπονται;
Βγαίνουν οι διάφοροι με το ύφος του "πανξέρα" οι διάφορες με τις αισθητικές επεμβάσεις και προσθήκες και κερδίζουν τα "προς το ζήν" εις βάρος του ανύποπτου λαού που μάλλον σε λίγο δεν θα'χει να δει μια άλλη προοπτική - έτσι που θα κάθεται αποχαυνωμένος και θα παρακολουθεί τα "τεκταινόμενα".

Με την αφορμή των καλλιστείων βγήκαν διάφοροι να κριτικάρουν... τι να κριτικάρουν δηλαδή; Ποιό είναι το αντικείμενο; Αλλά μοιάζει όλα αυτά να είναι, ένα εξάρτημα του πολύ καλά στημένου σκηνικού που θέλει τους πάντες αδαείς, υποταγμένους, ψευτοευχαριστημένους νομίζοντας πως βρίσκονται κι αυτοί σε κάποιο ωραίο πανηγύρι.

Πάντως ένα να ξέρουν όλοι αυτοί -δεν λέω ονόματα ο νοών νοείτω- πως κάνουν πολύ κακό με τη φτηνή παρουσία τους. Άσε που αυτός ο κιτρινισμός τους, βαίνει χωρίς φραγμό πασπαλισμένος με την ηλίθια χρυσόσκονή τους και σίγουρα θα τους γυρίσει ο κόσμος την πλάτη. Μια, δυο, τρεις φορές και η ανοησία δεν τρώγεται περαιτέρω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ