Surfers στο Διαδίκτυο

ΜΒ Surfers στο Διαδίκτυο

Silver Seniors

UK Surfers

Η εφημερίδα Telegraph uk, αναφέρει πως ένα σημαντικό ποσοστό (41%) των Βρετανών χρηστών του Διαδικτύου είναι συνταξιούχοι και εξ αυτού ονομάζονται "ασημένιοι σέρφερς". Αυτή η ενασχόληση τους είναι και η αγαπημένη τους.

Ο μέσος όρος διάρκειας παραμονής τους είναι έξι ώρες την εβδομάδα - μια έρευνα της ασφαλιστικής εταιρείας AXA αναφέρει: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και κουβέντα (chat) προς φίλους και οικογένεια είναι η πρώτη επιλογή και ακολουθείται από έρευνα για πληροφορίες, κρατήσεις ξενοδοχείων, καθώς και ψώνια. "Είναι ενθαρρυντικό πως οι συνταξιούχοι ενστερνίσθηκαν τις νέες τεχνολογίες" μας λέει η εκπρόσωπος της ασφαλιστικής. Η έρευνα φωτίζει το πως χρησιμοποιούν οι Βρετανοί συνταξιούχοι το Ίντερνετ για μια λιγότερο στρεσογόνο πηγή δραστηριότηας. "Η έγνοια για τα καθημερινά ψώνια, τώρα γίνεται απλούστερη. Κάθεσαι στον υπολογιστή άνετα από το σπίτι σου και διαλέγεις τα καθημερινά σου ψώνια από το σούπερ μάρκετ".

Η μελέτη έδειξε πως οι "ασημένιοι σέρφερς" χρησιμοποιούν το Ίντερνετ σε ποσοστό (84%) για email, (83%) εισιτήρια ταξιδιών, (35%) ηλεκτρονική τραπεζική, (28%) ενημέρωση, επικοινωνία με τα εγγόνια (42%). Μια μηχανή αναζήτησης ονομαζόμενη Cranky έχει καλές ιδέες για τους "silver seniors".

👉 surfers.com (News about browsing, search engines and new websites)
Posted on February 22, 2007

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ