Φρυγανιές & Κρακεράκια

Σύντροφος στο τραπέζι, στο αυτοκίνητο ίσως, οι φρυγανιές βρίσκονται σε καθημερινή χρήση σε πολλών το διαιτολόγιο. Είτε γιατί αποφεύγουν το ψωμί, είτε γιατί θέλουν κάτι απαραίτητο να υπάρχει στο ντουλάπι της κουζίνας τους είτε θέλουν να έχουν ένα πρόχειρο σνακ στο σπίτι ή στο γραφείο.

Μα και το βράδυ, παρέα με φίλους ή ακόμη και μόνοι ένα σνακ με λίγο σαλάμι, τυρί μπίρα ή κρασί αποτελεί μια στάνταρ επιλογή. Η εταιρεία βγάζει και λεπτά σνακς τύπου κράκερ που αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μια εύκολη διέξοδο στη πείνα ώσπου να έρθει η ώρα του φαγητού.
Η ποιότητα των προϊόντων Ελίτ είναι ικανοποιητική. Σε πακέτα δυο σειρών ή και μιας, είναι μια καθημερινή εικόνα στη κουζίνα. Σύντροφος στη διαδικασία του φαγητού, ικανοποιούν τη γεύση και τη πείνα.
Στην Ελληνική αγορά από το 1964, δημιουργεί το 2004 τις φρυγανιές χωρίς αλάτι, τις Σιλουέτ, τα κράκερς Μεσογειακά το 2004 - στα πρότυπα των Λονδρέζικων κράκερς Carr's, ως προς την υφή και το βάρος μόνο, φρυγανάκια κ.ά. Σήμερα η εταιρεία ανήκει στον Όμιλο ΕΛΒΙΣΚΟ που έχει εξαγοράσει τις φρυγανιές Βοσινάκη, την Αλλατίνη, Κρις Κρις και Φόρμα. Περισσότεα για τα προϊόντα Elbisco

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ