Παξιμαδάκι με άρωμα ελληνικής γης

Αφιέρωση σε σχολικό λεύκωμα για το παξιμαδάκι: "Ενθυμού και μη λησμόνει πίνε τσάι με λεμόνι Βούτα και παξιμαδάκι ενθυμού το Αγγελικάκι"
Τα παξιμαδάκια ολικής άλεσης με 4 δημητριακά και χαρούπι της εταιρείας Κρητών Άρτος είναι ένα συμπλήρωμα του φαγητού υγιεινό, χορταστικό που μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το τυποποιημένο ψωμί σε φέτες. Βέβαια χρειάζονται βρέξιμο ή μούσκεμα σε λάδι και ξύδι για τη σαλάτα ώστε να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο μείγμα. Η καθημερινή λήψη δεν επιβαρύνει το βάρος καθώς οι θερμίδες ανά παξιμαδάκι είναι λίγες.

Άρωμα, γεύση, αίσθηση Ελλάδας κυρίως, καθώς μέρος παραγωγής τους είναι η Κρήτη της περιοχής Ηρακλείου (Ν. Αλικαρνασσός).

Συστατικά Προϊόντος: Αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, Αλεύρι κρίθινο ολικής άλεσης, Κρητικό ελαιόλαδο, Αλεύρι Βρώμης ολικής άλεσης, Αλεύρι χαρουπιού, Αλεύρι σίκαλης, Προζύμι σίκαλης, Μαγιά. Δεδομένα για αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη από σπόρους σησαμιού και ξηρούς καρπούς. Συνθήκες Αποθήκευσης: Το προϊόν να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος Η συσκευασία περιέχει περίπου 14 μερίδες των 25g. Συνιστώνται ως προϊόν ελληνικής παραγωγής ιδιαίτερης γεύσης και διατροφικής αξίας.
(100 g =426 cal / 1 (25g) =107 cal)

"Το μυστικό των προϊόντων της "Κρητών Άρτος" κρύβεται στις πατροπαράδοτες συνταγές, τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται και το μεράκι για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται κυρίως από άλευρα ολικής άλεσης, που ζυμώνονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ο χειροποίητος τρόπος παραγωγής και η σύγχρονη συσκευασία, διασφαλίζουν και παρέχουν ένα Κρητικό προϊόν, γευστικό και αναλλοίωτο, όπως την ώρα που συσκευάστηκε."

Από kritonartos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαπωνοποιία Αλεπουδέλη

Αρχαίο πετράδι της Αδριατικής

Ζήτημα στυλ